Nationale voetbalacademie

De Voetbalacademie VVV-Venlo/Helmond Sport is onlangs door de KNVB benoemd tot nationale voetbalacademie. Betaald voetbalorganisaties met een sterke jeugdopleiding kunnen zich op hun eigen niveau positioneren in de voetbalpiramide. De huidige certificering voor jeugdopleidingen, waarbij VVV-Venlo vanaf juli 2007 over het “vier sterren certificaat” (maximale en hoogst haalbare certificering) beschikt, is onlangs vervangen door het nieuwe Kwaliteit- en Performance model Jeugdopleidingen. De nationale voetbalacademie is het één na hoogst haalbare niveau na de internationale voetbalacademie. De regionale- en lokale opleiding zijn de overige 2 categorieën. Zo zijn onder andere ook de samenwerkingen grondig onder de loep genomen. De PartnerToernooien van RKMSV Meijel (O15), SV Blerick (O14), IVO-Velden (O13), SV Panningen (O11) en VVV’03 Venlo (O9) passen hier dus naadloos in.

Bijzonder blij zijn VVV-Venlo en haar ToernooiPartners voor de officiële status van TopEvent Youth van Topsport Limburg. Een erkenning van kwaliteit en niveau door jarenlang intensief samenwerken. Onder het motto Delen is Vermenigvuldigen zal dit jaar de gezamenlijke insteek genomen worden.

VVV-Venlo wenst toernooiorganisaties, deelnemende verenigingen, scheidsrechters en toeschouwers een sportief en geslaagd Top-toernooi 2016 toe.

Topsport in uw eigen regio!

Voor meer informatie zie de website www.vvv-venlo.nl

Stuurgroep Top-toernooien VVV-Venlo
Ron van den Bekerom, Roger Bongaerts, Albert van der Weide en Jos Wijnen